Dit livs flotteste brudehår

Dit livs flotteste brudehår

Hos Salon Saabye er vi specialister i bryllupshår. Hos os får du altid grundig vejledning om din bryllupsfrisure. Dit hår vil udelukkende være i hænderne på faguddannede frisører med mange års erfaring.

For på din bryllupsdag vil du gerne være HELT sikker på, at alting bliver gjort ordentligt. Dit bryllup er en af de største dage i dit liv, og derfor er det vigtigt, at dit hår er i sikre hænder.

Derfor skal du overlade dit hår til Salon Saabyes bryllupseksperter med 20 års erfaring i opsætning af brudehår.

* samtale og rådgivning – vi sætter god tid af til at gøre dine bryllupsdrømme til virkelighed. To uger før den store dag holder vi et møde, hvor vi kombinerer dine ønsker med vores erfaring. Sammen finder vi den rette og helt unikke bryllupsfrisure til dig.

* prøveopsætning – hvis du ønsker at se dit bryllupshår før din store dag, tilbyder vi gerne en prøveopsætning af din bryllupsfrisure. Det er din garanti for, at den frisure, du har bestemt dig for, er den helt rigtige for dig.

* håropsætning på dagen – vi afsætter 2½-3 timer til opsætning af din bryllupsfrisure. Oprulning på curlere, grundig udfrisering af håret og elegant opsætning af den frisure, du har valgt.

* påsætning af slør og blomsterpynt – vi sætter slør og blomsterpynt i dit hår for at fuldende din bryllupsfrisure. Vi samarbejder med Nytorv Blomster omkring det helt rigtige blomsterpynt til dig.

* bryllups make-up – vi hjælper også gerne med bryllups make-up, så du kan klare bryllupsforberedelserne ét sted. Således er du klar til det store øjeblik i det du forlader Salon Saabye på Nytorv 1 i Helsinge.

Ring til Salonen på 30 54 41 51 og snak med Camilla om din bryllupsfrisure. 

Salon Saabye er Helsinges førende frisørsalon. Camilla har den grundige fire-årige frisøruddannelse, deltager løbende i kurser, shows og messer samt har mange års erfaring fra Salon Saabye.