Se åbningstider

Se åbningstider

Vi har forlænget åbningstiderne. Du kan blive klippet fra klokken 8:00 morgen til 8:00 aften. Vi har altså åbent i 12 timer de fleste dage…!

Vi har udvidet vores åbningstider, så du nemt kan lave en aftale med os. Du bestemmer selv, hvornår på dagen, du vil klippes. Så det passer ind i din hverdag. 

Morgen, middag eller aften?

Med forlængede åbningstider bliver det endnu nemmere at få plads til en frisøraftale i din kalender. Hvornår skal vi reservere tid til dig?  

Hvornår skal vi reservere tid til dig?

Hos Salon Saabye har vi lange åbningstider. Det gør det endnu nemmere at finde tid til at få ordnet dit hår. Vi kan stensikkert finde en tid, som passer dig. 

Mandag  08:00 – 20:00
Tirsdag   08:00 – 20:00
Onsdag   08:00 – 20:00
Torsdag  08:00 – 20:00
Fredag    08:00 – 17:00
Lørdag    08:00 – 14:00

Klik her for at bestille tid online!

Som du kan se, holder vi åbent fra otte om morgenen til otte om aftenen de fleste dage. Med vores åbningstider har vi prøvet at gøre alt for, at vi også kan finde tid til dig i salonen.  

Du er altid velkommen til at ringe til os. Du må også gerne kigge forbi for at se, om vi skulle have en ledig tid. Det nemmeste er dog, at du trykker dig videre og bestiller tid online. Så kan du gøre det i ro og mag hjemmefra. For nogle gange er det rart at sidde derhjemme med kalenderen og se, hvordan det passer.

Her kan du bestille tid online

På vores online booking kan du se, hvilke dage som er ledige. Vælge din yndlingsfrisør. Finde præcis det tidspunkt, der passer dig. Derfor er mange af vores kunder glade for online tidsbestilling. 

Du kan bestilte tid online – tryk her (åbner i et nyt vindue).

Hvis du hellere vil ringe og tale med os om din næste behandling, så ring på 48794151. Det er du altid velkommen til. Det vigtigste for os er, at alle muligheder er åbne for at bestille tid, for vi glæder os til at se dig i salonen igen.

Salon Saabye ligger på Nytorv 1-3 i Helsinge. Og de fleste dage strækker vores åbningstider over 12 timer.