Salonens frisører

Salonens frisører

Salon Saabyes frisører: Charlotte, René, Maria, Camilla og Julie.
Billedet herover: De dygtige frisører i Salon Saabye, fra venstre er det Maria, René, Charlotte, Camilla og Julie 

I Salon Saabye kan du møde fem dygtige frisører: Camilla, Maria, Julie, Charlotte og René.

René Saabye er indehaver af Salon Saabye og faguddannet frisør. René blev udlært i 1988 og har arbejdet som frisør i både England og Bermuda, inden han etablerede sig i Helsinge i 1990.

Charlotte blev uddannet som frisør i 1985. Hun har arbejdet i Salon Saabye siden 1990, og er et kendt ansigt blandt salonens mange trofaste kunder. Charlotte dygtiggøre sig løbende på kurser i både ind- og udland.

Mød hele holdet

Camilla er udlært i salonen. Kom ned og bliv forkælet af Camillas dygtige hænder, med en dejlig afslappende hovedbundsmassage, få super lækre reflekser og/eller farve eller klip til både herrer, damer og børn.

Maria er faldet godt til i salonen og har allerede mange trofaste kunder. Hendes gode humør smitter – og det er skønt at mærke for kollegaer og alle som kommer i salonen.

Julie er vores nye lærling. Hun har været på frisørskole siden januar, men fra juli måned kan du møde hende i salonen. Frisøruddannelsen tager fire år, så vi har glæde af hendes som lærling mange år endnu. Vi er helt sikre på, at hun bliver en dygtig frisør.