Sig hej til Maria – vores nye frisør

Sig hej til Maria – vores nye frisør

Maria er vores nye frisør i Salon Saabye. Vi glæder os til at byde hende velkommen!

Maria har den 4-årige frisøruddannelse, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dit hår i gode hænder hos hende.

Maria er udlært som frisør i 2016. Hun bor i Helsinge sammen med sin mand og deres to børn.

Faguddannede frisører er de bedste

Vi er alle faguddannede frisører i Salon Saabye. Det er derfor skønt at kunne byde velkommen til endnu en frisør som har gennemgået den lange frisøruddannelse.

At man er faguddannet er noget vi går op i her i Salon Saabye, fordi det er din garanti for at din frisør ved præcis hvad han/hun laver, når de arbejder med dit hår.

Du kan altid snakke om hår, frisure og behandlinger med Maria, for hun ved en masse om det hele. Det er endnu en god ting ved den grundige uddannelse, hun har gennemgået.

Book tid hos Maria nu

Maria starter i Salon Saabye d. 1. marts. Hun er klar til at tage imod med kreativt håndværk, smil og godt humør. Og så mangler vi bare, at du booker den første tid hos hende.

Du kan allerede nu booke tider hos Maria. Benyt vores online tidsbestilling (klik her) og sæt dig på en af Marias første ledige tider med det samme.

Vi har åbent fra 8 morgen til 8 aften i Salon Saabye. Det vil sige kl. 08-20 de fleste dage i ugen, så vi kan helt sikkert finde et tidspunkt, der passer ind i din travle kalender.

Vi håber, du vil tage rigtigt godt imod Maria – vores nye frisør. Vi glæder os meget til at hun bliver en del af Salon Saabye.